Interclubseizoen 2020 start op maandag 20 april '20

Lentetrainingen 2020

Na de paasvakantie worden er lentetrainingen georganiseerd (o.l.v. gediplomeerde trainers van Tennis Vlaanderen ) voor alle jongens, meisjes en volwassenen die zijn aangesloten bij Tenniscentrum Alken vzw ( stamnummer 5103 ).
Deze trainingen gaan van start op maandag 20 april 2020 en lopen over een periode van 10 weken.

Alle onderstaande prijzen zijn berekend op basis van 4 spelers / terrein behalve voor kidstennis of tenzij anders vermeld !
Let op !!! Deze trainingen zijn uitsluitend voor spelers die in 2020 bij Tenniscentrum Alken aangesloten zijn. Bij slecht weer gaan de lessen door op de indoorpleinen !!!

Informatie-aanvraag vanaf uw website
--> Hier kan u de algemene voorwaarden bekijken.

Voorwaarden :

  • Elke lesvolger dient aangesloten te zijn bij Tenniscentrum Alken vzw voor het zomerseizoen 2020. Indien je wintertrainingen gevolgd hebt voor het winterseizoen 2019 – 2020 is dit in orde daar het lidgeld voor het zomerseizoen 2020 reeds betaald is.
  • Iedereen dient zijn eigen contactgegevens te controlen op zijn persoonlijk spelersdashboard van Tennis Vlaanderen. Indien je problemen hebt bij het inloggen bij Tennis Vlaanderen gelieve ons dan even te contacteren dan helpen we je zeker verder.
  • Wij proberen voor iedereen een planning op te maken die zo goed mogelijk beantwoord aan jullie wensen.
  • Echter verwachten wij wel enige flexibiliteit betreffende groepen op basis van 3 of 4 spelers. Flexibiliteit van aanvraag voor lessen per 3 of 4 wordt verwacht. Dit betekent dat de lesgroep uit 1 speler meer ( bij aanvraag per 3 ) of minder ( bij vraag per 4 ) kan bestaan. Prijsaanpassing is dus ook mogelijk op basis van 3 of 4 spelers.
  • Wanneer je niet aanwezig kan zijn op een tennisles, dien je minimum 24 uur op voorhand te verwittigen voor je afwezigheid bij je trainer. Bij privétrainingen kan de les dan wel ingehaald worden.
  • We rekenen op een correcte en tijdige betaling van je rekening. Je ontvangt deze in de loop van de maand mei ’20. Indien je geen mail met rekening hebtontvangen in de loop van de maand mei gelieve dan even contact op te nemen op : boekhouding@tennisschool.be !!!! Controleer eerst ook even je spammail.
  • Wie gedurende een lessenreeks geblesseerd geraakt voor een langdurige periode, kan rekenen op een tegenmoetkoming bij een volgende lessenreeks.
  • Indien één van bovenstaande voorwaarden niet duidelijk zouden zijn, gelieve dan contact op te nemen voor aanvang van de lessenreeks.